AROMA KRUŠEVAC
slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06 slide07
Početak
Aroma

Izdvajanjem dela firme D.O.O."Aroma1990" dana 13.06.2013. godine osniva se firma D.O.O."Aroma Kruševac", koja nastavlja da širi program mirisa za potrebe deterdžentsko - kozmetičke industrije kao i program prehrambenih aroma i boja.

Firma D.O.O."Aroma 1990" nastavlja da se širi u pravcu proizvodnje desertnih preliva, tople čokolade, instant proizvoda od kafe, nadeva za pekarstvo i poslastičarstvo, kečapa i drugo.

Firma D.O.O."Aroma 1990" je, nakon dugogodišnjeg iskustva njenih utemeljivača Dinić Vasilija (1936 - 2007) i Dinić Ratomirke na mnogim menadžerskim poslovima, osnovana 1990. i jedna je od malobrojnih privatnih firmi osnovanih u to vreme.

Da je kvalitet uslov opstanka na tržištu, zaposleni u D.O.O."Aroma Kruševac" znaju svih ovih godina od 1990. godine, što svedoči posedovanje svetski priznatih sertifikata kvaliteta, a rezultat je ukazano poverenje velikog broja korisnika naših proizvoda na domaćem i ino tržištu.

Svih ovih godina postojanja ulagali smo u razvoj i istraživanje, a vredan rad je stalno uvećavao broj onih koji sarađuju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

I dalje, stalni razvoj i udovoljenje svim specifičnim zahtevima klijenata. Prihvatanjem novih potreba tržišta, svakodnevnim istraživanjem u svojim laboratorijama, razvija se širok spektar proizvoda.